Var en miljömedveten konsument!

Många frågor som vi får handlar om huruvida våra produktlösningar verkligen är fria från kemikalier. Det är uppenbart att många konsumenter tror att repellerande medel måste vara giftiga för att vara effektiva, eller att limfällor verkligen inte kan attrahera insekter utan någon form av kontaminerad lösning. Men gissa vad? Det kan de.

Vi har byggt upp ett sortiment med en stor bredd av produkter för ditt hem och din trädgård, med dig och din familj i åtanke. Oavsett om du har problem med möss eller råttor, flugor, myggor, fästingar, mal, vägglöss eller mullvadar så har vi produkter för monitorering, kontroll och i förebyggande syfte.

Sannolikt så förstår du liksom vi andra att det inte kan finnas en helt skadedjursfri värld med oss i den. Så det bästa sättet för oss att erfara så lite skadedjursproblem som möjligt är antagligen att säkerställa att populationen hålls till ett minimum, där preventiva metoder spelar en viktig roll. Detta ger oss vid handen tre viktiga fakta:

  1. Behandlingar och bekämpningar ska påbörjas så tidigt som möjligt så se till att du har produkter hemma i tid innan problemen blir för stora
  2. Ju mer du vet om skadedjuret och dess beteende, samt om vilka produkter som lämpar sig bäst och hur du ska använda dem, desto mer effektiv kommer säkerligen dina insatser att vara.
  3. Med en preventiv approach och förhindrande att populationen växer till ett verkligt problem för dig, så blir användandet av kemikalier bara dumt.

Om det inte finns någon anledning att bekämpa med gift – varför skulle du?

Det finns mängde av lotions och sprayer mot mygg på marknaden, och många av dem har giftiga substanser och därmed inte lämpliga för bebisar eller små barn. Ändå är de använda med antagandet om att de är mer effektiva än andra alternativ. Oberoende tester visar dock att giftfria varianter är lika effektiva som andra. Självfallet kunde vi använda det här utrymmet för att promota vår populära NO-serie mot mygg och fästingar med bara naturliga ingredienser, men vi tycker att det är bättre om du prövar det själv – du som ju är den mest viktiga av alla domare i frågan.

Efteråt hoppas vi såklart att våra produkter är det Naturliga valet för dig med.

Det Naturliga Valet för Lantbrukare och Odlare

För lantbrukare och odlare har Silvandersson en bred och högkvalitativ produktportfölj. Vår produktlinje Catch-It™  är framtagen till att bli det ledande och mest effektiva skyddet mot plantor, och har givits global täckning och uppskattning. Tillsammans med våra insektsfångare erbjuder vi ett komplett sortiment av system som effektivt attraherar och kontrollerar skadedjur på mekaniskt vis – naturligtvis på bästa sätt för miljön. Läs mer om produkterna för dig i vänsterspalten.