Erfarenhet har betydelse

Om du också är i branschen har du antagligen redan träffat oss på mässor i Europa, USA eller i Asien. Vi har byggt upp en stor erfarenhet och marknadskunskap efter årtionden som Världens leverantör. Rimligen har vi också just därför redan mött och löst alla tänkbara brandfacklor det innebär att vara en tillverkare och leverantör till branschen.

Vår närvaro, stora nätverk och erfarenhet innebär inte att vi vet precis allt förstås. Världen förändras ideligen med hisnande hastighet och såväl antalet nya produkter som kraftigt växande marknader uppkommer hela tiden, och vi kan fortfarande förbättra oss inom samtliga områden. Vårt löfte är dock att vi kommer att utnyttja våra kompetenser för att ge våra kunder en bättre position, och erbjuda vår kunskap och ackumulerade erfarenhet för bästa möjliga resultat – oavsett om det gäller marknadsanpassningar, produktspecifikationer, användande eller importkrav.

Nedan är en lista på nationer som vi levererar till i nuläget. Kontakta oss gärna här om ditt land inte är representerat. Vi skulle mycket gärna vilja utöka vår kunskap om fler marknader och låta vår erfarenhet att växa på för oss nya regioner.