En pålitlig leverantör

Vi samarbetar med de ledande distributörerna på många marknader – men varje distributör är en stor och viktig sådan för oss. Oavsett volymer och oavsett om historia tillsammans så behandlar vi alla kunder lika och med lika mycket uppmärksamhet och service. Och även om vi har global täckning så söker vi efter nya partners eller nya marknader och regioner för att expandera vårt nätverk och öka vårt partnerskap.

Vi vill att våra distributörer ska veta att vi är där för dem och värderar varje kontakt högt. Vi förstår det besvär det innebär att behöva skifta leverantörer och strävar därför alltid efter långa relationer. Därmed förstår vi också att vi måste vara flexibla, open-minded och göra vad som krävs för att bibehålla våra kunder. Som ett exempel etablerade vi ett amerikanskt dotterbolag 2013 för att komma närmare våra amerikanska kunder, förstå deras marknad bättre. Med en lokal logistisk hubb på andra sidan Atlanten har vi också lyckats minska leveranstiden ytterligare till våra kunders fördel.

Även om vi alltid ser till att erbjuda den allra bästa möjliga servicen så skulle allt detta vara förgäves utan rätt produktsortiment och rätt kvalitet. Våra distribuerande partners är i frontlinjen och är de som behöver försvara deras sortiment till slutkunden, så vad kan vi göra annat än att säkerställa att kvaliteten i våra produkter också motsvarar slutanvändarens förväntningar? Svaret: Att förbättra oss ytterligare i vilket fall som helst! En stor del av våra resurser läggs på produktutveckling och analys av aktuellt erbjudande för att säkra att våra distributörer kan erbjuda det bästa möjliga sortimentet på marknaden.

Tveka inte att kontakta oss här rörande mer information om vårt produktutbud och hur Ni kan samarbeta med oss, om intresse finns i att använda en pålitligt leverantör med högkvalitativa produkter.