CoreDot™-tekniken – Excellent innovation, perfekt applikation

Med vår unika CoreDot™-teknik har vi möjligheten att serva andra klienter än dem i skadedjursbranschen med avancerad precisionsapplikation.

Tekniken tillåter i princip alla vätskor att appliceras på en yta med exakt precision, och därmed supporterar vi gärna alla bolag som önskar att automatiserar deras tillverkningsprocesser där applikation av vätska appliceras i en del av produktionslinjen.

Valfriheten, flexibiliteten och variationen av potentiella underlag och produkter är otaliga. Andra fördelar är:

  • Unik applikationsteknologi
  • Hög precision
  • Knivskarpa kanter
  • Brett temperaturomfång
  • Stor viskositetsvidd

Tekniken har betjänat oss och våra kunder mycket väl under det senaste decenniet, och har inneburit exakt precision av limapplikation där så önskas och behövs. Den höga precisionsgraden innebär en limmarginal där både limfria och limbelagda ytor hamnar bara där man vill ha den. Den höga flexibilitetsnivån innebär att limarket kan anpassas och justeras till alla tänkbara och önskvärda former. Den höga valfriheten med CoreDot™ innebär att modell och format på limytan kan justeras till att passa design, konstruktion och funktion av fällan.

Under 2014 kommer vi att introducera CoreDot™ 2.0 till marknaden, vilket kommer att öka både effektivitet och volympotential radikalt, för våra kunder i skadedjursbranschen – och andra. Kontakta oss gärna här för mer information om potentialen i vår CoreDot™-teknik.